2016-12-29
好开心呀!本来赖生一心以为屈小姐会迟黎,未必接到赖生收工,点知原来佢静鸡鸡已经一早到左!赖生真系好surprise!好开心有人接放工!真系要比个妳,120分既女朋友!成日都比到惊喜赖生,多谢妳呀屈小姐仲有一样好神奇既事,就系呢,佢居然估到赖生肚饿 (其实应该系屈小姐自己肚饿) 所以佢就拖住赖生黎到《好包》,其实未食,赖生心里就已经好甜啦呢间舖头装修都几得意,舖面系走现代风,但系佢用左对出花槽个驳位放枱仔同遮,令人觉得有d野餐feel!又可以坐下,善用位置,唔错另一样值得一赞既就系女店员既细心同个包既包装!个女店员好贴心咁见我地2个人买1个包食,问定我地驶唔驶切开一半 而个包就有张纸将成个包包住,靓得尼又唔驶怕食果阵整污糟只手第一次黎,当然要先试个Signature - 蜂蜜鸡翼包啦 (4.5星)- 蜂蜜鸡翼面头甜甜地好好味,最正系佢啲鸡肉超滑超Juicy!整得好好!当然去埋骨咁方便系佢另一卖点啦!- 而我地最欣赏既系佢地个意大利软包,听闻系店主每日人手新鲜整嫁,佢系外国学师番黎,每个包都要发酵24小时先整到,所以个包系每日限量嫁,卖晒就冇! 咁个包呢,包面同内层都好脆,食落又好软熟同埋
- 而我地最欣赏既系佢地个意大利软包,听闻系店主每日人手新鲜整嫁,佢系外国学师番黎,每个包都要发酵24小时先整到,所以个包系每日限量嫁,卖晒就冇! 咁个包呢,包面同内层都好脆,食落又好软熟同埋热辣辣!个包本身带点咸味既!所以夹埋蜂蜜鸡翼食系几特别!味道又甜又咸,唔会寡
- 仲夹埋菜,青瓜同蕃茄,清新健康得黎又有口感
- 不过,食完之后,真系有d口渴⋯同埋个包偏细,岩女仔食!
#包怪2人组
#120分既女朋友