2020-02-23 14 浏览
今日去咗k11 musee 拍拖,行到有啲口渴,戴住口罩又想抖下气,所以出咗海旁,见到%arabica 呢间咖啡店,即刻买番杯先!我叫咗普通嘅caffe latte,而男友就叫左Spanish latte。两杯拉花都超级靓,我哋梗系唔执输,即刻喺呢一度拎住杯咖啡打返几张卡。呢度嘅设计真系好简约,劲钟意!Latte好高质,劲钟意面头嘅奶泡,饮第一啖嘅时候觉得超幸福,成杯嘢饮奶味香浓,用明治鲜奶,咖啡味香醇,非常好!😝西班牙拿铁,我男朋友觉得特别所以叫嘅,佢话同普通嘅latte差唔多,多左d甜味系个底,我地觉得要细细品味先至会分辨到出嚟😝咁好味嘅咖啡都真系要慢慢饮慢慢叹😘😘我想讲呢度仲有咖啡豆卖架,有详细嘅介绍,同埋仲有咖啡杯卖,设计都好简约,俾人纯朴嘅感觉,好靓好靓好靓!拎住杯咖啡系海旁度饮嘢,加上今日天气超级好,杯咖啡都真系特别好饮!正!

2020-02-23