2023-12-21 61 浏览
黑色衣服那位像个店长的服务员,态度非常有问题,态度差,这种做法系帮公司倒米赶客!1. 话说我们一行六人有三个孩子,小朋友看到食物车来就非常高兴,家长嗱嗱临帮细路仔影相,架车在小朋友未攞完食物就走咗,我跟店员说,他看著我很不耐烦地教训我要攞得快啲,意思系唔好影来影去(事实:他不是告诉我车会自己转回来,或者如何可以攞返食物,只系黑面教训我)2. 然后佢话我不能站立枱旁,因为阻碍他工作(事实:当时食物车刚到,家长只是协助小朋友拿食物,而且未到12点,店内根本得好少个客人,几个客人仲坐得很远,走廊非常宽,我啱啱企喺度未够几分钟,真系冇阻碍其他人)3. 我话我地只系照顾小朋友企一阵啫,佢话要照顾小朋友应该分枱坐!(我认为:佢明显不能理解及容忍任何照顾小朋友的需要)4. 教训我餐厅内不能大声说话(我认为:佢觉得已经非常恼火的我,应该对他很有礼貌请求他理解我的意见,不要大声说话被店内小猫三几只的客人听到)5. 我终于食完一肚气出嚟,门口有另外的家长孩子,这位店长亦都系好晦气咁同佢讲嘢太兴集团:Bingle Bingle 明显是想吸引小朋友带家长来,我想讲如果你的员工不懂和不能接受目标食客(带小朋友的

太兴集团:Bingle Bingle 明显是想吸引小朋友带家长来,我想讲如果你的员工不懂和不能接受目标食客(带小朋友的家长)的需要,咁不如唔好做,或者咁样嘅员工唔应该做店长!呢位店长将自己个名牌反转唔俾我睇佢个名,如果你想知道佢系边个,请联络我!
2023-12-20