沐白黑糖波霸鲜奶($30)【好味度:7/10】⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣啱啱攞上手嘅时候,杯底真系有少少辣手。😲 因为黑糖珍珠都系系新鲜现煮嘅。😛 珍珠都好QQ,唔错。😋 而黑糖嘅甜味就比较轻,相对起嚟奶味反而出到多啲。🍼 呢杯算系合格嘅黑糖珍珠鲜奶。⁣⁣⁣⁣⁣⁣☑️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣大甲芋头小芋圆鲜奶($36)【好味度:7.5/10】⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣呢度采用台湾大甲芋头,系每日现煮现打芋泥,所以芋头味真系好足。☺️ 芋泥啲一粒粒嘅芋头颗粒,饮嘢时就多一份口感。😙 牛奶味一样好重,配埋芋头非常夹。 小芋圆系由台湾进口,当中番薯圆嘅番薯味仲好突出添。😝 饮完都几饱下。⁣🤪 btw,我嗌𠮶时menu仲未有芋圆呢个option,记住同店员讲就有嫁啦。⁣⁣⁣⁣⁣💁⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣铁观音乌龙拿铁($24)【好味度:6.5/10】⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣乌龙茶嘅茶味好浓,有炭焙独有嘅香味。😳 而且都几甜,建议呢个可以嗌少啲糖。⁣⁣⁣⁣⁣😅⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣顺带一提,尖沙咀呢间沐白店面都好大,有位坐又有叉电位,可以得闲时候喺度休息吓。⁣⁣⁣⁣⁣😉⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣