2023-08-17
开头以为系适合女仔打卡嘅cafe, 估唔到入到去感觉好度假feel, 食物都好多款式,今次就主要上试下泰式先😋😋😋👉🏻Be Leaf 小食拼盘小食拼盘要改名为劲食拼盘,好大份😋😋😋 小食拼盘有炸虾洋葱圈 鸡翼 鱿鱼须 仲配咗两个酱料 呢个系泰式嘅甜酸酱 另一个系他他酱,超丰富😋👉🏻香煎北海道刺身带子 黑蒜 黑松露野菌忌廉意大利饭 福袋sss呢个意大利饭福袋上面有带子又有黑蒜,三个福袋就用番茄芝士浸住, 非常特别🔆👉🏻<梦幻打卡推介> 泰锅心最后压轴嘅甜品 就系依个打卡推介 -泰锅心-呢个甜品锅入面有芋圆桃胶燕窝 布甸 雪糕同埋窝夫, 再用泰式奶茶珍珠 🔆大满足🔆系咁打卡🔆🔆🔆👉🏻 陈皮洛神花茶(热)酸酸味味加上陈皮,意外地夹几好饮🔆👉🏻 焦糖海盐杏仁粒沙冰坚果奶味沙冰 🔆每一啖都有粒粒杏仁 奶味好重 🔆好味🔆我同朋友都好surprise 🔆🔆🔆因为真系又好睇又好食🔆🔆🔆
👉🏻Be Leaf 小食拼盘
👉🏻<梦幻打卡推介> 泰锅心
👉🏻[消滞开胃 ] 陈皮洛神花茶(热)
酸酸味味加上陈皮,意外地夹几好饮🔆
👉🏻[饮到成口沙之沙沙沙冰] 焦糖海盐杏仁粒沙冰
坚果奶味沙冰 🔆每一啖都有粒粒杏仁 奶味好重 🔆好味🔆