2014-12-28 4580 浏览
有人食过呢间店既面话几好味, 于是今日走去试吓, 个门口装修得几好, 入面既摆设都好有怀旧 feel, 啲枱櫈全部都系旧既。 大部份既櫈都系向后俟, 如果坐喺度饮咖啡系几舒服既, 但系坐喺度食饭就有啲辛苦, 要夹硬坐直个人。 我坐底咗叫嘢, 个女侍应同我讲要去自己去cashier 度俾钱先, 咁我又要好辛苦咁起番身去俾钱, 之后坐低等嘢食, 当时系2点几无乜客, 但系就等咗成十几分钟先至有嘢食。我叫咗个红烧半筋半牛面午餐, 个汤底好浓, 都几好味, 面亦好滑, 牛筋够林, 牛腩都够林, 都算几好味, 不过我觉得唔值$45, 应该唔会再黎食。
咖啡
红烧半筋半牛面

题外话/补充资料: 咁啱见到有啲人喺度打晒灯影相, 可能又有杂志报章黎做访问
2014-12-19