餐厅: 元気寿司 (大埔超級城C區)
资讯:

2024-07-01 83 浏览
本身凑住个BB,谂住坐得舒服啲,就叫侍应安排卡位给我们,揿飞后当然就要等啦,同时间个侍应话到Number嘅时候会通知我哋,咁我就叫咗个工人姐姐留喺度等,足足等左半个钟冇行开过,我谂住去洗手间𠮶阵都仲未到我哋,咁我就同揿飞俾我嘅侍应讲我哋张飞嘅Number系几多号,佢话下一张卡位系我哋喇,咁我就叫个工人姐姐唔好行开,侍应亦都知道个工人姐姐揸住咗𠮶张等枱嘅Number飞喺度等,之后,我就去洗手间,出返嚟,个侍应同我讲个Number已经过咗,我即刻问佢点解会过左,我去过厕所5分钟都冇,我个工人姐姐亦都喺度等紧,侍应亦都知道我工人姐姐揸住张飞嘅Number系下一张枱,工人姐姐亦都冇行开过。开头我都算,谂住下一张枱安排返俾我,一分钟后,见有卡位枱走,我就谂住入座啦,点知佢同我讲,话我哋过咗Number,要排过咗Number𠮶啲人既队,大约等多45分钟,当时即刻火都嚟。初初侍应同我哋讲话会通知我个工人姐姐,我先放心去厕所,我工人姐姐无行开过,佢冇通知我姐姐不特止,仲要当我哋过咗号码等多45分钟,真系不知所谓!元气,冇下次!