2022-04-13
下巴仔评分(5星为最高)味道:🌟🌟环境:🌟🌟🌟🌟🌟服务:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟重点推介🤤👍🏻 鲷鱼汤油扬野菜稻庭乌冬 配特色卷物(AFTERNOON TEA SET)就咁饮汤感觉唔错 清清地 但要配上乌冬就变得偏淡 要落啲七味粉吊味😿上面既配料正常发挥 呢个set仲会跟3件卷物 可以拣三文鱼卷/加洲卷/炸虾卷 我地要左炸虾卷🍤但系睇样就知道完全同佢既高价形象不符 虾系即炸既 但饭干身 材料配搭口感不足 好失望👧🏻👍🏻 杂锦天妇罗冷稻庭乌冬(AFTERNOON TEA SET)天妇罗同乌冬都ok 只系上菜既次序有啲古怪 先上左天妇罗 然后过左大约8分钟先上冷乌冬❄️结果天妇罗冻晒同变腍 好可惜注意事项⚠️- 餐厅初走贵价路线💸但疫情期间逐渐降价 最近多左好多优惠套餐 如果想试的话趁依家喇😺😺- 现时因疫情旁边既溜冰场⛸️暂时关闭 店员表示若开返会比较嘈 所以想静静地就要另选地方
味道:🌟🌟
环境:🌟🌟🌟🌟🌟