2024-11-28
呢间西餐厅几特别,佢哋有$200一份既厨师发办,我哋两个人嚟到就叫咗两个main course厨师发办,估唔到比想像中更有惊喜‼️阿根廷红虾扁意粉配樱桃茄汁🦐🥫$200红虾呢个食材出名矜贵,估唔到呢度$200嘅厨师发办就食到,重点系一份意粉竟然有五只红虾,so crazy!!! 红虾除咗味道鲜甜之外,口感仲比平时嘅虾更加软糯好食😋牛骨髓拼封门柳🐮🦴$200平时都唔系好多餐厅会提供牛骨髓嘅菜式,估唔到呢度嘅厨师经营会提供🙈🙈 另外封门柳嘅份量都好多,而且牛肉味超浓郁!青松林绿🌿 $55呢一个奶昔系由牛油果🥑、香蕉🍌、椰子水🥥组成嘅,含有丰富不饱和脂肪酸,可以降低胆固醇保护心脏健康,仲可以促进肠道蠕动,超健康得黎,味道仲好唔错,唔觉意转个头就饮晒啦🙈🙈香浓朱古力🍫$45而家天气咁冻,饮杯暖笠笠嘅热朱古力亦系另一个好选择♨️佢哋嘅热朱古力唔会太甜,对我嚟讲味道啱啱好,推介!🥰🥰
阿根廷红虾扁意粉配樱桃茄汁🦐🥫$200
牛骨髓拼封门柳🐮🦴$200