2020-10-16 391 浏览
静静地想食个晚餐,环境气氛都好紧要。一入到去店员嘅招呼已经好好,而且好有善。前菜叫咗个无花果沙律,系店员介绍。其实我本身都几钟意食无花果,又健康又好食。沙律好清新,相当唔错。西餐一般我都好钟意睇吓有咩面包食。呢度嘅面包系自家制,我哋食紧沙律嘅时候店员非常认真话个面包烘紧,叫我哋等一等,非常细心。嚟到面包热辣辣,食落软绵绵,带有香草味,我哋全部将佢食晒!饮品叫左杯Rose Lychee Cooler,玫瑰味甜甜地,荔枝味几香,唔错。餐厅嘅啤酒蚬都非常受欢迎,店员话唔少客人叫完再叫,因为好钟意食。我哋都富有期望,真系好好食!蚬嘅份量都几多,而且只只都鲜甜无沙。一边饮野一边食,真系超正!虎虾天使面有几只大虾,呢度嘅食物我觉得佢调味恰到好处,厨师功架出色!最后到烧乳猪,乳猪皮真系好邪恶,好香好脆。呢个烧乳猪真系整得好食!食完之后有多一间bookmark餐厅!

静静地想食个晚餐,环境气氛都好紧要。
一入到去店员嘅招呼已经好好,而且好有善。

食完之后有多一间bookmark餐厅!