2018-10-27
荃湾8咪半开左ikea 之后好似愈黎愈多野食,呢日拍拖行完家私就黎左backyard 到食野backyard 系ground floor, 望落都多位,不过我地无book所以得返角落位,中间有一个大family 开紧party. 间隔上其实俾二人dating or family gathering 都唔错menu 好多野简,不过dinner set 好似抵食d 又salad 又汤又dessert, 最后决定一个set dinner 加rips沙律好有心思,同平时set salad 一堆菜有分别,上面系有新鲜哈蜜瓜打成既果泡,口感丰富;配合埋个parma ham 既咸香,as a starter 满分之作是日餐汤系豆蓉菜汤,口感棉密配上唔同口味既面包蓝最钟意底下个黑色包,好香简左是日厨师推介,系牛肋条risotto食落似平时d 匈牙利煮法,我俾满分因为牛又冧又香个浓忌廉汤系好味到不得了,我同男朋友要争食另外叫左个ribs $168好大件仲包side chips and salad.我本人唔系太好ribs, 不过男朋友食得几开心薯条系新鲜炸同食得出系fresh potatos好满意甜品就不
配上唔同口味既面包蓝
最钟意底下个黑色包,好香
简左是日厨师推介,系牛肋条risotto
食落似平时d 匈牙利煮法,我俾满分
因为牛又冧又香
个浓忌廉汤系好味到不得了,我同男朋友要争食
我本人唔系太好ribs, 不过男朋友食得几开心
薯条系新鲜炸同食得出系fresh potatos
好满意
甜品就不过不失啦
睇返如果book 位可以坐街边果d 卡位,应该会浪漫有情调好多,下次要迫男朋友早d 订位!