话说见到呢间舖装修唔错就入左去食,咁我就1200左右入座,叫左野食就1205到,叫左个「蜜椒薯仔牛柳粒饭」价值60蚊,野食用左5分钟左右就上到比我,热就唔系好热,不过暖暖地,野食份量就见人见智,我就岩岩好既🫣咁我食嘢都算快既大概25分左右就食晒,人都开始变多,都已经满座,咁我就饮埋杯野谂住坐阵啦,个店员黎收走左杯,之后见到我仲坐系到用电话就行黎问我「请问会唔会差唔多?」我知因为出面因为有人等位,所以想赶我走🫠我都知疫情期间小店揾食艰难,但系我觉得作为一个食客,咁样令人感觉非常之差,明白系想做生意,但系我食得快啫,放饭都想要啲时间休息一下。结果我1233左右就埋左单走左,全程咗半个钟左右,生意你系有啊,但系咁样做唔会有回头客。所以喺度建议大家如果放饭嘅话想好好食餐饭坐下就唔选择🥲🥲

我知因为出面因为有人等位,所以想赶我走🫠

所以喺度建议大家如果放饭嘅话想好好食餐饭坐下就唔选择🥲🥲