2023-07-09 1055 浏览
我第一次黎食,永远黑名单呢间。建议有洁癖千祈唔好黎食。环境卫生非常差,好严重。同系垃圾堆食饭冇分别。讲真,去食大家乐算啦,平仲要干净少少。一坐底见到张椅非常污糟,成张都系污渍。换左椅,坐果度冇污渍,椅背全部都系陈年污糟物。d餐具又冇抹好,上位使用者既残余物仲系度。可惜太惊吓我冇影底好多相,有勇士可以去探下险。讲到野食,谂住可能好食d,咁就大错特错。佢焗饭一上枱,中间成旧都系硬既。唔系讲笑,仲硬过未煮熟既白萝卜成旧拖左出黎,咁净返既饭我谂小朋友都食唔饱,佢个容器好浅。我估呢碟野唔系新鲜,可能放左阵又翻叮。肉得多拉a梦1只手咁大,又多筋又冇肉。比左58蚊,我强行食左少少。感觉食左个寂寞。呀妹话呢个正常,但系佢都话唔想再黎。至于员工质素,当然冇啦。连椅子都唔舍得换(唔系少少,真系成张都系陈年污渍,密密麻麻果种)边有钱请质素好既员工。落完单单飞落你张枱,中途无啦啦拎起你个纸巾盒,原来系换新入去,然后再飞落你张枱。我妹话佢仲以为系隔离枱偷纸巾明白街坊餐厅唔可以要求太多但系呢间又唔平,环境污糟员工质素九流,食物又偷工减料唔新鲜。除左地方大,我谂唔到有咩赞佢。去隔离食大家乐或者上面圆香唔好咩。讲真我
我第一次黎食,永远黑名单呢间。
建议有洁癖千祈唔好黎食。
环境卫生非常差,好严重。
同系垃圾堆食饭冇分别。
讲真,去食大家乐算啦,平仲要干净少少。

一坐底见到张椅非常污糟,成张都系污渍。
换左椅,坐果度冇污渍,椅背全部都系陈年污糟物。

d餐具又冇抹好,上位使用者既残余物仲系度。
可惜太惊吓我冇影底好多相,有勇士可以去探下险。

讲到野食,谂住可能好食d,咁就大错特错。

猪排焗饭

佢焗饭一上枱,中间成旧都系硬既。
唔系讲笑,仲硬过未煮熟既白萝卜

成旧拖左出黎,咁净返既饭我谂小朋友都食唔饱,佢个容器好浅。
我估呢碟野唔系新鲜,可能放左阵又翻叮。
肉得多拉a梦1只手咁大,又多筋又冇肉。
比左58蚊,我强行食左少少。
感觉食左个寂寞。

捞猪颈肉

呀妹话呢个正常,但系佢都话唔想再黎。

至于员工质素,当然冇啦。
边有钱请质素好既员工。
我妹话佢仲以为系隔离枱偷纸巾

明白街坊餐厅唔可以要求太多
但系呢间又唔平,环境污糟
员工质素九流,食物又偷工减料唔新鲜。
除左地方大,我谂唔到有咩赞佢。

去隔离食大家乐或者上面圆香唔好咩。
讲真我想比0星,但系openrice冇。