2023-05-31 764 浏览
收工返屋企前又好,weekend行行下街又好,餐与餐之间成日都有种徘徊饱与饿之间嘅感觉,如果想有适量碳水摄入,唔想食邪恶小食,寿司可以话系perfect池嘅选择。今日就讲下旺中我成日食嘅「抵食小件」小店 - 寿司駅。今次我叫左三文鱼小卷($20),贪佢平得嚟又唔会太多,仲要有三文鱼,可以话系顶胃夹抵。啱哂我呢啲一入屋企门口就食饭嘅人。服务方面,由于我买果阵唔系繁忙时间,店家嘅出菜速度可以话系快过澳牛😂系我比完钱嘅同时已经有得食,亦有基本礼貌👍食物质素方面,三文鱼算新鲜,唔会似橡筋。亦唔会细粒到好似某连锁店嘅小卷咁,得指甲咁大🙄总括嚟讲,抵。铺头门口设有一张枱仔放左各种酱料比顾客自行添加。我加左辣豉油,但唔算辣,照顾返唔太食得辣又想过瘾嘅朋友。食完就记得垃圾放入垃圾桶啦。