2022-09-01
生日饭🥳最紧要一大班人开心食🎉,鸡煲烤鱼就最岩一齐食! 完本想去旺角但Full booking,于是主角提议转场土瓜湾,话有间餐厅好正。甘梗系要试试佢啦!💐我地一大班人,有人想食鸡煲🐔,有人想食烤鱼🐠。唔怕! 我地胜在人多👭🏻👩🏻🤝👨🏼👨🏻🤝👨🏼👩🏻🤝👩🏽! 咩都叫D! 顺便推介一下我觉得好食既菜式😆。先黎回味鸡煲。成煲鸡肉唔少🐔,有鸡翼、鸡批、鸡锤,食落小辣好好味!🥰之后有青花椒烤钳鱼🐠,钳鱼预先煎香再放汤,滚约三分钟就食得😚。鱼肉质嫩滑肥美且冇泥腥味。细心将鱼开边,容易挑出鱼肉。😄其他推介有椒盐龙王须🦑,鱿鱼肉质Q弹,酥酥脆脆,非常惹味,佐酒一流!🍺Happy Ending❤️ 有红糖糍粑。糍粑外层炸到金黄色非常脆口,内里口感软糯烟韧。呢间餐厅真心唔错💕,可以再黎。非常岩一大班人食饭。推介推介!😙
我地一大班人,有人想食鸡煲🐔,有人想食烤鱼🐠。唔怕! 我地胜在人多👭🏻👩🏻🤝👨🏼👨🏻🤝👨🏼👩🏻🤝👩🏽! 咩都叫D! 顺便推介一下我觉得好食既菜式😆。 先黎回味 鸡煲。成煲鸡肉唔少🐔,有鸡翼、鸡批、鸡锤,食落小辣好好味!🥰