2020-06-03 164 浏览
今日同个fd庆祝特别嘅相识周年纪念,拣咗呢间餐厅食~ 一入去原来同鸡煲一齐, 右边鸡煲,左边西餐。 鸡煲𠮶边竟然有live band 好好笑~ 佢今晚d歌都好啱我地听,仲有唱荣光,真系好黄.我地两个女仔都唔系好肚饿, 所以唔叫set dinner, 我地叫小食, 沙律同叫甜品就啱啱好. 我叫咗个温泉蛋菠菜大啡菇,d味好夹, 好好味。个维尼鸡翼真系要大赞 真系好好味, 其实系柚子蜜糖鸡翼, 真系好好味, 浓浓嘅柚子, 正!!! 我地仲叫咗个田园沙律, 但系有d后悔, 因为大啡菇同鸡翼都有沙律on a side, 都系田园沙律咁嘅样, 早知拣过第二款沙律啦。。。。 不过我地都系食晒之后叫甜品, 叫咗个心太软同菠萝sorbet, 个菠萝真系好开心, 原个菠萝仔上, 好靓又好好味! 甜品作结就大满足!!呢餐book枱仲有88折, 抵呀
好好笑~ 佢今晚d歌都好啱我地听,仲有唱荣光,真系好黄

又好好味! 甜品作结就大满足!!

呢餐book枱仲有88折, 抵呀
菠萝sorbet