2018-10-08
今日做做下野,牙妹突然message 我话要补祝食生日饭,劲开心。开心到要开个account 打出来。人生第一次入大角咀食野,个名劲易记,前家乐🤣我生日,梗系斋等食,食咩佢安排好晒。个煲一上枱,闻到都觉得正,麻辣鸡煲,牙妹话食过呢度几次,最正最回味既都系呢个煲,微辣都可以越食越辣,完全系出边d中辣既程度,用料十足。d鸡食起来好滑,好多肉,就算咬行好深,条利都系好感受到果阵麻同辣,明显火候控制行好,炒得好用心,先有甘入味既正正鸡。以前都有食鸡煲既,但都冇咩边间真系会特登反去食,睇来终于都揾到一间值个长去既😆牙妹果然好推介,佢五食牛,都专登嗌我大爱既牛肉,佢就自己一个人消化左3碟羊肩肉,大赞麻辣羊肉😂