2016-05-31
朗豪坊大家就去得多啦!朗晴坊我就冇去过。原来个到好多野食呀屋喔!唔记得左依间餐厅点解会叫屋喔tim!不过讲得多就觉得有D似小精灵既名咁。屋喔。香港地少人多一个地方装修到方便又实用,餐厅重要客人坐得又舒服又要达到成本效益真系好难呀!听闻屋喔日日都爆满,好彩今日系卜左桌姐,虽然今日系星期六又落雨冇咩人出街,不过屋喔都系满座呀!两个人食左咁多野,我觉得自己可以做大胃宝宝啦!其实所有野我都觉得好好食呀!不过「屋喔糖芯蛋」可以比两个LIKE,可能大家会觉得糖芯蛋系屋企做都可以,不过我就系突然想食,不过都估佢唔到,系好入味!连我朋友都话Good Good!「盐酥鸡」宜家香港好多街边买台湾野食既铺头,不过我觉得食得太唔方便啦!今次就可以舒舒服服咁坐底食啦!个盐酥鸡好香口,不过食落口你又唔会觉得 哗热气死啦!不过又唔紧要既因为我地叫左个「凯撒沙津」一个健康既生活食完D热气野紧系要食反D蔬菜啦!「卡邦尼培根义大利面」有D特别!出面食开既卡邦尼意粉都系比较白色D,不过屋喔个卡邦尼培根义大利面就比较黄色D!因为佢加既蛋蛋汁比较多,咁样系会令个意粉汁冇咁水既。。我觉得咁就好似冇左个白汁味啦!不过颜色鲜艳D食都