2016-01-19 1844 浏览
元朗真系一个深藏不露既地方B仔好简单既嘢都可以好出名今次就系元朗揾到间好正既cafe佢内里既环境好令,点睇都估吾到系元朗两个人嚟倾下计hea下一绝佢包系外国麦味几重既包,热热地再搽下牛油好正,个汤系即打,味浓得嚟食吾到有加味精,好有进步佢个度有吾同既特饮,可以问下店员,呢杯果茶加左菠萝碎,个感觉会好清新吾会太甜,但如果冇我最怕既薄荷就不得了软壳蟹汉堡应该系我近期较为特别既包,佢既软壳蟹好大只,即炸好脆,包包入面都有落沙律酱,一啖咬既只有一次,事关好大个都吾知点食。薯条系外国常见既粗长薯条,虽然份量吾会好多,但佢甘大条加埋个包都塞满个肚鸡肉意粉都吾差,吾会好似我想像中甘多油,落左洋葱令个感觉冇甘油腻,鸡肉都吾会好干身,份量足够价钱都吾算贵,不过位置会偏左dd有点难揾
元朗真系一个深藏不露既地方
B仔好简单既嘢都可以好出名
今次就系元朗揾到间好正既cafe
佢内里既环境好令,点睇都估吾到系元朗
两个人嚟倾下计hea下一绝

价钱都吾算贵,不过位置会偏左dd有点难揾

午餐