2022-06-01 76 浏览
Happy Day😘老公👨🏻‍🦱又带我去威🥹揸车经过🚗老公👨🏻‍🦱话要带埋我去食🍴入到去老公👨🏻‍🦱叫我去点餐📋Oh🤨要Take 英文🤣🤣好彩餐牌都有中文😜😜😜(起码知道有啲乜嘢🙄)呢间系尼泊尔餐厅~主打Burger🍔就叫咗个Burger🍔Insanitchow XXL见到个名都知道系加加大码啦,加大啲乜嘢呢😜加大三重牛肉饼😝最欣赏佢自家制酱汁👍🏻咁大个Burger🍔老公👨🏻‍🦱话太好食😋啖啖肉😘我只系食得一啖😂😂我自己就嗌咗个Beef Bolognese 意粉🍝(啲英文系咪好劲咁😂😂)好多牛肉碎+芝士碎👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~Buffalo Drumettes鸡锤(我以为好辣🌶️但系又唔系好辣啰😋佢个自家制白酱汁(辣酱蜂蜜黄油🧈)好正㖞😋老公👨🏻‍🦱不停查酱汁上去佢仲有一个Luch set🍔好抵食😋印度风味好浓👍🏻都啱香港人食😋环境又干净😚又坐得舒服😏见到呢幅图食完都会Smile Everyday😊😊😊😊😊😊
Happy Day😘
老公👨🏻‍🦱又带我去威🥹
揸车经过🚗
老公👨🏻‍🦱话要带埋我去食🍴
入到去老公👨🏻‍🦱叫我去点餐📋
Oh🤨要Take 英文🤣🤣
好彩餐牌都有中文😜😜😜
(起码知道有啲乜嘢🙄)
呢间系尼泊尔餐厅~主打Burger🍔

就叫咗个Burger🍔