2023-03-13
🎀强推⚠️超好味屯门隐世芝士蛋糕 🎀🕯️店名* #芝士蛋糕专门店🕯️🔮地址*屯门屯门乡事会路112-140号雅都商场Go Go Mall1楼S72号舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$98两件➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🍽️食物质素🍽️呢一间好耐之前见到有人推介 都有买过翻黎屋企食觉得质素十分惊艳!中意食芝士蛋糕既真系唔可以错过😍🤗甘岩今日见到系无人排队 而且剩翻好多款式选择 正啊 对上果次中午一开铺就去买 排左接近一个钟😣👀评分💖💖💖💖💖🪄原味巴斯克$45呢个必食!!质地十分轻盈幼滑 中间仲会有流心 劲有满足感 食落去系真系幸福满泻😍而且价钱唔算贵 芝士味香浓 又唔甜😋尺寸岩岩好 唔会食完太济👀评分💖💖💖💖🪄 焙茶黑芝麻麻薯巴斯克$53味道都几唔错 不过相对原味就差左少少 茶味较浓 而且唔会太苦 黑芝麻做到软心效果 但略嫌外面培茶比较实 入面既麻薯十分冻L软糯 配上芝士蛋糕令口感有特色 都系十分值得选择(5个💖为最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整体评级⚜️🎈味道评分*😋😋😋😋😋🎈环境质素*🎇🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰💰🎈服务态度*💌💌💌💌💌
🕯️店名* #芝士蛋糕专门店🕯️
👀评分💖💖💖💖💖
🪄原味巴斯克$45
👀评分💖💖💖💖
🪄 焙茶黑芝麻麻薯巴斯克$53
(5个💖为最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️