2024-11-03 1235 浏览
隔咗三个月再黎,已经由人手落单变咗扫QR code自助啦,比起以前仲方便咗👍紫薯鲜奶饮落𠮶下好香紫薯味,但系唔算太浓,唔知系唔系叫咗少甜嘅原因抹茶鲜奶加珍珠抹茶鲜奶冇特别转甜度,但系唔算太甜,好啱我口味,口痕加咗珍珠,珍珠有咬口,但系因为自带甜味,连埋抹茶一齐饮𠮶阵有少少破坏咗个味,有啲后悔,下次净饮抹茶鲜奶就算😢明太子烟三文鱼意粉忌廉稍微多咗啲,少少盖过咗明太子嘅味,但系相对黎讲冇平时食嘅明太子意粉咁辣另外有配三文鱼籽,食到腻𠮶阵食几粒可以中和返,虽然呢个配搭嘅原意未必系咁😂😂德国脆猪手上次同母亲大人讲咗好食之后,佢成日心思思想黎食,今个月佢农历生日,满足佢嘅愿望。果然系有质素保证,都系咁好食,佢最钟意嘅系冇猪骚味,皮又脆。有风干炉风干24小时抹茶红豆卷蛋红豆饀唔会太甜,切开见到啲cream黐得好实,但系入口好绵滑开心果巴斯克芝士味好浓,食咗抹茶红豆卷蛋再食会觉得好甜

紫薯鲜奶
饮落𠮶下好香紫薯味,但系唔算太浓,唔知系唔系叫咗少甜嘅原因

抹茶鲜奶加珍珠

明太子烟三文鱼意粉

德国脆猪手

抹茶红豆卷蛋

开心果巴斯克
芝士味好浓,食咗抹茶红豆卷蛋再食会觉得好甜