2017-06-13 1894 浏览
呢个根本上一个暴露年龄的文章。我想问吓大家记唔记得读书时期中学生食紧嘅彩斯咖啡糖?今日有嚟到鸭脷洲,麻烦朋友车我落大街,本身好想食食记,心目中已经谂好要咩,两沟炸烧卖。。。点知休息一天。唔紧要食我嘅第二最爱耀记,粒粒西多,顶。。。又放假?一场黎到当然唔可以就咁就走啦?德发,坐定定,点左个西多配咖啡。呢杯咖啡唔算讨好,颜色似奶茶,斋睇绝对无期望。但饮落??E ... 呢种味道好熟悉。系咩呢??系咩呢?彩斯咖啡糖???无错就系呢个味道。然后我都唔需要再同大家形容,有食过就知系咩味了。anyway . 系惊喜的,系好饮的西多士冇耀记嘅咁抢眼,但同样真材实料,即叫即炸需时十分钟,里面系足料嘅花生酱。外面系刚好份量嘅蛋浆,炼奶和牛油。正如我之前嘅文章,面包鸡蛋炼奶牛油。只一个繁忙星期的补充品$27套餐,还有令人怀念嘅咖啡糖味道,夫复何求?

唔紧要食我嘅第二最爱耀记,粒粒西多,顶。。。又放假?

面包鸡蛋炼奶牛油。只一个繁忙星期的补充品

$27套餐,还有令人怀念嘅咖啡糖味道,夫复何求?