2018-03-05 83 浏览
早一日系openrice订左1830,同埋order左坐鸟笼位。但我地早左半个钟到,所以前一枱既客人仲未走,店员礼貌地叫我地可以影下相先,同埋坐住系其他位先之后叫店员帮我地影相都好乐意环境令,而且有埋啲一束束既花做道具,所以其他客人都会系咁影相,完全系光明正大想影就影~当然都要睇有无其他客人影紧啦~食物方面,我地叫左个二人餐,前菜:烟三文沙律,虽然系前菜,但份量都唔少,味道就不过不失。主菜:安格斯扒,叫左五成熟,唔会好惊喜,但唔系差,不过不失。菌意大利饭,好好味,超推介小食:水牛鸡翼,汁有啲偏酸,同浓味。甜品:心太软:心型架唔会好甜,但无咩流心,但系都好味。玫瑰芝士cake:用好似块镜既碟装住,影相靓😂😂,味道都系不过不失啦~
之后叫店员帮我地影相都好乐意

小食:水牛鸡翼,汁有啲偏酸,同浓味。甜品:心太软:心型架

2018-03-04
$328.5 (晚餐)
庆祝纪念
生日