2017-08-26 102 浏览
朋友拣咗呢一度做gathering,我哋成班女仔一团8人行咁呢度去到既时候觉得装修非常之靓,啲嘢食既卖相都非常之好但点知食落去嘅时候先发觉啲嘢食其实并唔系想像中咁好食装饰的确好靓影相一流先讲下杯玫瑰朱古力,玫瑰朱古力𠮶个朱古力就唔算太甜嘅,可能因为叫咗少甜但认真玫瑰味就冇乜,连同朱古力味都隐约间饮落有少少似水既水味呢个烟三文鱼沙律算系非常之唔错嘅一个因为佢哋啲烟三文鱼同埋啲沙律都尚算新鲜,沙律汁酸酸甜甜非常之开胃我谂系我食咁多样嘢之中最为正常嘅一款白汁蘑菇意粉, 唔知系咪因为我钟意食蘑菇同意粉我觉得呢个意粉非常之好食 蘑菇有蘑菇味,意粉有意粉味黑松露蘑菇蛋奄列 说真的,呢个黑松露蘑菇蛋奄列真系都算ok㗎喇因为啲蛋有蛋味,蘑菇有蘑菇味,只可惜黑松露就冇乜味不过都明白嘅..cafe嘅黑松露点会有好重嘅黑松露味,所以如果系cafe食到呢味𩠌我觉得系ok嘅水准亦可以接受到最后我不得不提呢一款【城堡下午茶二人套餐】认真我系食过咁多样嘢之中,最不能接受嘅一个!我从来都未咁铁实地弹过一款嘢食,但我今次真系忍唔住,因为呢个套啲饼真系冇乜特别,又唔好食,啲饼又干争争,个味又怪怪地完全唔知呢套嘢做乜嘢除咗
去到既时候觉得装修非常之靓,啲嘢食既卖相都非常之好
但点知食落去嘅时候先发觉啲嘢食其实并唔系想像中咁好食

装饰的确好靓
影相一流

呢个烟三文鱼沙律算系非常之唔错嘅一个
我谂系我食咁多样嘢之中最为正常嘅一款

白汁蘑菇意粉, 唔知系咪因为我钟意食蘑菇同意粉
我觉得呢个意粉非常之好食
蘑菇有蘑菇味,意粉有意粉味

黑松露蘑菇蛋奄列
说真的,呢个黑松露蘑菇蛋奄列真系都算ok㗎喇
因为啲蛋有蛋味,蘑菇有蘑菇味,只可惜黑松露就冇乜味
水准亦可以接受

我从来都未咁铁实地弹过一款嘢食,
完全唔知呢套嘢做乜嘢
除咗白色𠮶旧芝士饼系稍为好食少少之外
其他全部不能入口

最后:我著意想一提佢地既服务态度,虽然个【城堡下午茶二人套餐】真心非常唔好食(其他散叫既野食系okay的
),但佢地既服务非常好
时不时都会留意住你需唔需要加水,态度感觉亦非常亲切
我地成班3姑6婆又影相又嘈又左住佢地落场,佢都无俾过面色/无话过我地
多谢佢地亲切既服务态度

以上开饭食评,系本小姐个人食后感
2017-08-13
下午茶