2023-09-29 392 浏览
每次打电话去叫外卖都要战战兢兢,因为电话中嘅呀姐会劲无礼貌,明明系佢自己背景嘈,你要不停重复讲要咩,然后要打醒十二分精神听住佢嘈到拆天嘅背景声嘅外卖号码,都唔紧要,去到拎外卖,更要千万不要记错外卖号码,否则会比收银闹,排队比钱无用架,佢钟意收边个先就边个,话知你排紧队,你出声会闹返你,到拎外卖时,啲外卖摆哂系枱面,试过冇人理你,然后自己过去摆低张单拎起外卖,佢会凶神恶煞问你咩号码,又试过同啲哥哥讲拎得?佢又答你,唔系要我同你拎嘛?意思叫我自己拎。。。。尼间沙田红茶,我比左好多次机会了,就算再方便自己都唔会再去,街坊都系咁话,我唔系要咩好好服务,只系要基本对人尊重,佢尼啲影衰香港茶餐厅
2023-09-29
外卖自取