2024-05-09 65 浏览
同屋企人一齐中午饮茶,搭枱比正价,注意,系正价,叫左嘢食加1蚊乳鸽,d员工帮手落单,但之后见到个应该系店长嘅人系度闹果个员工,开头我都无为意系因为我哋,之后个员工过嚟话无晒乳鸽,咁无都无所谓啦,点知之后,比我哋见到隔离迟过我哋好多入座嘅,竟然有乳鸽,先醒觉,原来之前见到嘅种种都系个店长吴肯比我哋叫,之后越谂越火,直头埋单走人,吴忿气,就揾个店长对质,点解吴比我哋落单,佢eeoo 咁,话因为我哋搭枱,所以吴比落单,佢应该知自己理亏,正想同佢理论,佢一讲完,即刻走左,我哋都呆左,佢都痴痴哋。佢老板请到佢,真系惨。最无辜系系佢手下做嘢嘅人同食客,以后都吴帮衬。😡😡😡😡