2019-10-26 275 浏览
餐厅有甜食同咸食, 两款都好吸引不过我地食左正餐饱饱地所以今次净系可以食甜品🤨 甜品既选择多而且每款既造型都好吸引🤤 餐厅内部大座位多, 所以空间感十足坐得几舒服👍🏽 系云云既甜品中我地拣左其中三款镰仓红叶茶屋抹茶提拉米苏🍁($49)呢个tiramisu用一个木箱仔装住, 净系见到个样既已经觉得好吸引, 食落口感好滑而且好有层次😋首先面头舖满左一层抹茶粉,中间一层厚厚好smooth 同 creamy 既mouse最底层系有一层海绵蛋糕🍰 好耐都冇食tiramisu 既我表示好满足🤩 后尾走果时先见到有期间限定既紫薯味, 下次绝对会黎试抹茶蕨饼新地🍨($54)我地见到隔离枱叫好似几吸引咁所以我地就跟住叫😂 呢个新地都好丰富嫁, 用一个好似basket形装既cone装住左一个soft serve, 一球浓郁抹茶味既抹茶雪糕, 3旧我烟韧既抺茶味蕨饼同埋一粒车厘子🍒, 全部都系我钟意既野, 一次过满足晒我所有既愿望😉特制白玉红豆抹茶渍🍵($49)呢个就偏属清淡, 成个feel好似去左日本咁😂 有六粒大大粒既白玉配埋红豆蓉好夹, 再饮一啖浓浓既抺茶, 好叹下次想黎试下呢度既咸食, 不得不赞既

镰仓红叶茶屋抹茶提拉米苏🍁($49)

抹茶蕨饼新地🍨($54)

特制白玉红豆抹茶渍🍵($49)

下次想黎试下呢度既咸食, 不得不赞既系呢度既服务态度真系好好, 我地落单既时候犹豫左一阵, 个店员企系度都冇黑我地面, 仲好耐心咁等我地
2019-10-14
宵夜