位于百德新街嘅Pancake Senmon主打日式Pancake,门口日式木门加上落地大玻璃小庭园设计🎋非常吸晴👀,门口位置装饰得很有气氛🇯🇵🏯日式装潢配搭内里灯光柔和,无论餐具、餐枱纸都非常精致,台内洋溢住京都气息🍂我系店内过了一过愉快既下午时光。♥无花果Pancake🥞 $138以海绵质感班戟为主,配上无花果及雪糕,同雪糕一齐食,入口超级正,班戟劲松软,忌廉好软滑,再配合埋清甜嘅无花果,好清新🤩而且雪糕摆耐左唔会溶化😌♥韩国草莓🍓麻薯拿破仑 $118呢个拿破仑有3层,叠得好高,每层入边都有cream,面头铺上士多啤梨🍓中间夹住麻薯,拿破仑口感劲脆,捞埋啲cream同雪糕食劲邪恶~系超级正💕🫶推介比钟意食拿破仑既朋友仔🫶🏼♥竹炭Latte $42☕️竹炭黑色配上白色拉花劲靓,因为系无糖,所以饮落系冇咩味道既,可以一试

♥无花果Pancake🥞 $138

♥韩国草莓🍓麻薯拿破仑 $118