2020-10-03 247 浏览
中秋+ 國慶之3天連假, 跟姊妹們抽空一天出來短聚,選了一間深水埗的Cafe , 平時坐車經過每逢假期都要排隊,又比佢嘅旋轉樓梯吸引所以想去,以為點都唔會好伏啦,點知........😆我哋一行3 個人,但只係比一張枱仔我哋,見到其他客人二人都可以有兩張枱仔,我哋三個人喎放兩份餐點已經有點勉強,借問聲第三份要放邊呢?我哋有問店員可唔可以加張枱,佢哋竟然話唔可以,只係比張高椅我哋🤣 乜料?其實如果你間cafe 係有serve 正常餐食,點解張枱可以細到咁? 食物方面就普通,唔係特別好食,連杯Flat white 都係麻麻地,個青醬魷魚意粉份量ok ,但味道普通。另外有位店員的服務態度真係差,語氣好似唔願做咁,最令我地感覺唔舒服就係佢嘅態度,呢間cafe 真心Not recommended 😌
點知........😆

我哋一行3 個人,但只係比一張枱仔我哋,