2008-06-10
早前黎过呢度食野,发觉环境好舒服,好在住家feel。食物整得好有心机,热朱古力一流,蛋榚既口感好得别。今日带只猫咪去湾仔打疫苗,于是谂都唔谂再黎食饭。___________________________________________佢地个沙律好得,钟意的香浓既黑醋汁,开胃之选。今次黎呢度点左个红酒鸭胸,系我食过咁多间最好味既鸭胸,大件不特止,而仲好入味,肉质juicy,外皮又香口。佢地整意粉既汁,同外面食既唔同。而且配菜好多选择,可以自已mix & match。今次叫左个羊肉青椒菠菜..茄汁意粉。今次终于食到薫衣草蛋榚~~美味~~加插一个超级suprise~~~ ..........一杯画左只猫头既热朱古力多谢你地整左呢一餐咁有心思既晚餐比我地,今日食左个早餐之后,为赶左带阿豆打针,无时间食lunch-tea~~~~~~呢餐lunch-tea-dinner好美味P.S. 店住好钟意猫猫,睇到佢地贴左的猫上放系厨房个度。
食物整得好有心机,热朱古力一流,蛋榚既口感好得别。
今日带只猫咪去湾仔打疫苗,于是谂都唔谂再黎食饭。
佢地个沙律好得,钟意的香浓既黑醋汁,开胃之选。
今次终于食到薫衣草蛋榚~~美味~~
P.S. 店住好钟意猫猫,睇到佢地贴左的猫上放系厨房个度。