2011-05-17
Book台果阵系个讲广东话字正腔圆的女士,去到见到系两个土耳其男人,有点愕然。Cafe仔细细,台同梳化仔都矮矮,张台有少少顶脚。如果系男仔or脚长D坐得耐都几辛苦。老板非常好心机咁坐低同我地讲今日有乜冇乜,同埋有乜推介,好好心机。不过个餐牌既组合方式同价钱真系几难睇得明。咁o岩老板既朋友同老板细佬系度,佢朋友好nice,由动聊我地倾偈。细佬就文静D,默默帮我地斟水,又送我地出去走廊个厕所(我地都系第一次黎),非常好人。我地三个女仔,胃口极好,食到汁都捞埋,所以老板比我地果个小食特别大份,真系好好人啊~叫左两个$158同一个$108,本来只系有两杯特饮,但系老板送多杯比我地,好开心!三杯野饮,一杯系「牛油果雪糕奶昔」,三杯之中最好一杯。另一杯系「土耳其苹果茶」,恕我唔识欣赏,同「茶x典」差唔多。第三杯系「乳酪」,即系「茄子薯仔乳酪」果D乳酪酱既沟水版,唔酸唔甜,似淡味芝士既液体版,唔推介。下次会试土耳其咖啡。食完之后我地拎啤牌出黎玩,佢地教我地玩一个土耳其既Card Game,又同我地倾偈,真系好nice,好有人情味啊!!一间会再次去既Cafe,不过之前要食D野垫底先。(可能系我地大食啦
一间会再次去既Cafe,不过之前要食D野垫底先。(可能系我地大食啦~~) 记得要订位。
有D餐写明系(Party Only),如果唔系开P但系又想食,就记得早D系电话Order定啦!