2017-03-21
之前睇饮x男女介绍过。响附近做完野去试。抱著杂志介绍唔会雷得去边,一试无妨。去到泊车要泊两条街街尾。不知道系咪星期五?因为话好方便d客得登驾车入去食。星期五夜晚谂著一定多人又杂志介绍过,可能要等,吖又唔洗。得二张枱有人。谂著早但已经八点多。我同fd两个人净系叫咗煲仔饭,报导介绍过的生炒骨同乳鸽。个伙计系女仔嚟超串好无礼貌:好不悦的眼光。仲行𨍭半同其他伙计讲xx三样𩠌就唔入嚟食啦。有d不过可能好食。d伙计服务差先讲煲仔饭少饮焦同超干水同d饭唔软熟鸡唔嫩。同庙街比差天共地冬菇亭仲好过佢啰。到招牌生炒骨⋯⋯汁湿湿地唔结身又唔脆口屋邨洒楼水凖。到乳鸽系超级干好干。我同我d同事倾我地有个foodie group chat 个个话中伏。中环来佬乳鸽都系收八十几咋ma。赌王仔,阿王都去帮衬。唉,杂志的介绍依家越嚟越公关技术。我唔会再去亦share俾人知。依间野就算食物质素其次,服务态度真系好差咁样serve 人。唔怪知得无客
抱著杂志介绍唔会雷得去边,一试无妨。
我同fd两个人净系叫咗煲仔饭,报导介绍过的生炒骨同乳鸽。个伙计系女仔嚟超串好无礼貌:[三样𩠌咋?]好不悦的眼光。仲行𨍭半同其他伙计讲xx三样𩠌就唔入嚟食啦。有d不过可能好食。d伙计服务差