2019-02-10 86 浏览
Share le Pain 微烤烘焙好耐无行元朗广场都唔知道原来开左间甘高质既面包铺 都系听d friend讲完先去朝一朝圣 我最想试就系个dirty bun🍞🍞🥯🥯个铺头装修以白色为主调 右边摆面包左边就收钱同open kitchen 形式drinks station 睇住店员调制饮品俾你少女心之恋$22 & 脏脏之胖$35🐷🐷士多啤梨同朱古力味好夹 个包唔会太甜两个大个我块面既脏脏包 布满哂可可粉 入面大唔漏既cream cheese 松软 唔太甜又唔漏 食到食手食嘴都系粉抹茶红豆$8 核桃提子$8 黑眼豆豆$8法式香肠总汇$22香浓绿茶加埋红豆蓉 永远都系最match☺️妈咪最中意食核桃提子 入面劲多提子干 妈咪贪佢健康得黎又唔dry细佬就最中意黑眼豆豆 朱古力唔会太甜 面包好松软男朋友就最中意香肠呢个 买完番屋企用焗炉烤一烤 即刻变好出色既下午脆 面包好脆加上上面d酱 简直系100分🥳鲜醇芋头奶$36 & 爆爆水果茶$35芋头奶唔会太甜 有大量芋头蓉 简直系中意食芋头既味觉天堂 奶味够重加埋上面d cream虽然好邪恶但劲好饮水果茶都好有惊喜 d生果系可以食系一块块甘食 劲太块菠
Share le Pain 微烤烘焙

少女心之恋$22 & 脏脏之胖$35🐷🐷
士多啤梨同朱古力味好夹 个包唔会太甜

抹茶红豆$8 核桃提子$8 黑眼豆豆$8
法式香肠总汇$22
香浓绿茶加埋红豆蓉 永远都系最match☺️
细佬就最中意黑眼豆豆 朱古力唔会太甜 面包好松软

鲜醇芋头奶$36 & 爆爆水果茶$35

水果茶都好有惊喜 d生果系可以食系一块块甘食 劲太块菠萝 苹果 橙 我劲中意啊因系有得食生果好fresh 唔系好似某d卖水果茶既店都食唔到生果既