(非会员)
之前见楼下个哥哥仔宣传得咁落力, 于是上星期六就上左去试. 好后悔无上openrice睇左食评就冲上去. 呢间最大问题就系d service, 我睇晒之前d post, 10个有8个都系话d waiter/ waitress. 去完, 完全有同感.首先落单又唔写, 又唔系好记性, 结果当然系漏单. 叫左个晚餐B, 餐汤叫极都唔黎, 好啦, 再叫, 佢明明应左, 都系拎左俾另一枱客先. 个饭又系咁.. 叫极佢都系唔彩你. 同埋问佢野, 都系唔会出声应你. 另外, 有一个头发披面既女待应, 只耳一路唔知听住乜野, 见佢同人地落单, 个客讲完, 除一除个耳塞, 讲一句, 乜野话.. 之后塞番个耳塞, 到下一个客人叫, 又系问乜野话, 重覆番o岩o岩个动作. O咀.service差, 野食都系唔见得好. 冻柠茶淡到好似佢湛俾你d冻水有柠檬味一样咁淡.都系o个句, "无下次"
之前见楼下个哥哥仔宣传得咁落力, 于是上星期六就上左去试.

叫极佢都系唔彩你. 同埋问佢野, 都系唔会出声应你.

都系o个句, "无下次"
2009-08-15
$51.5 (晚餐)