2019-03-16 1358 浏览
其实呢间餐厅一直系我个wish list🧀🧀🧀 , 但吾系个个食cheese 😓, 只能默默等待有一天食到佢.....终于机会来了,小妹今次生日可以食到最爱既cheese fondue 喇🧡🧡💛💛一入到餐厅,入面同出面简直两个世界,好似去左欧洲甘😊老板招呼我地,虽然不是热情果种,但亦有礼貌,十分乐意recommend 菜式。 员工亦很笑容可掬,很帮忙换碟,上菜等。先送上牛油,很传统的感觉,另有一篮吾同款既面包🥖🥓🍤🥨,可以refill 的。要留意,每人都需要叫1⃣️个dish 的,甜品吾包。这是游戏规则啊🧐🧐我地8⃣️人叫左2⃣️个cheese fondue, 饿鬼们秒速食晒🧀🧀😊🤣 cheese fondue 有分alcohol 同 non-alcohol的。如果点alcohol, 放心,酒精是会挥发的,不会醉😵😵Cheese fondue (四重芝士,牛肉)青口很新鲜薯仔牛仔肉超好食甜品都好特别
其实呢间餐厅一直系我个wish list🧀🧀🧀 , 但吾

一入到餐厅,入面同出面简直两个世界,好似去左欧洲甘😊

Cheese fondue (四重芝士,牛肉)
青口很新鲜
薯仔牛仔肉超好食