2020-04-08 2285 浏览
Craft Coffee Roaster #大角咀 #黄店 💛💛💛 ❗️得奖高质咖啡甜品❗️特登入嚟大角咀去呢一间得奖咖啡店🏆咖啡师系2017年获得世界赛嘅冠军,咖啡店内会见到佢哋嘅奖杯,另外仲见到佢哋都系香港咖啡比赛都赢过👍🏻位置唔算特别方便,但依然坐满晒人❗️主要售卖多士、咖啡同埋甜品,绝对系我食过最好味嘅一间Cafe😍。Signature mocktail-orangicano🥃$55Orange juice x espresso x local honey话晒得奖又点可以唔试佢哋嘅咖啡呢😆特登嗌咗佢哋呢一杯signature mocktail,冇谂过原来咖啡同橙汁系可以咁夹😍咖啡嘅苦涩同埋橙嘅酸甜弥补大家嘅不足,亦互相提升大家嘅味道,令到成个味道非常丰富❗️❗️❗️另外仲加咗少少蜜糖,甜甜地,非常易入口。绝对系一杯又靓又好饮嘅咖啡🤤!味道: 4.6/5性价比: 4.2/5Drunken apple crumble pie🥠$46绝对系我食过最好食嘅苹果批🤩呢个绝对系我食过最香脆甚至系酥化嘅apple crumble。影完一轮相摊冻咗依然咁香脆🤩苹果批加上咗玉桂粉,非常之香,一啲都唔酸,但又
❗️得奖高质咖啡甜品❗️

味道: 4.6/5
性价比: 4.2/5

Drunken apple crumble pie🥠$46
绝对系我食过最好食嘅苹果批🤩呢个绝对系我食过最香脆甚至系酥化嘅apple crumble。影完一轮相摊冻咗依然咁香脆🤩苹果批加上咗玉桂粉,非常之香,一啲都唔酸,但又唔会过甜,真系必食😋!
味道: 4.7/5
性价比: 4.2/5

Smoked salmon and soft boiled egg sourdough🥖$52
连呢一个sourdough都非常出色😍好似冇乜听过人推介佢哋嘅sourdough,但绝对系非常香亦有韧性嘅sourdough😋即使配埋烟熏味重嘅烟三文鱼同埋蛋一齐食都唔会盖过sourdough本身嘅香气!如果要鸡蛋里挑骨头嘅话就系烟三文鱼有少少太咸🙈。
味道: 4.6/5
性价比: 4.5/5

整体来讲呢一间Cafe真系好高质😍好似暂时冇乜见太多人介绍过,但真系绝对值得嚟!
Drunken  apple  pie
Drunken  apple  pie