2023-07-27
✨成日系屋企食都食到厌啦✨终于可以出街食,今次好特别,就系食四川菜啦,都系系屋企附近食⚡️食完就可以快快返屋企啦🌈呢度有好多各种菜式🌤️价钱都好合理,平民价钱⛅️💫青笋炒腊肉💫呢个四川菜真系好惹味,少得好有味道好香,特别系腊肉好惹味,佢既份量都适中,我同细佬食到津津有味✨✨✨✨💫麻辣口水鸡💫话明食四川菜,又点可以无辣呢,不过呢个口水鸡既辣度刚刚好,如果钟意再辣点,可以同师父讲声,食到又香辣又有麻辣,两种口味同时发择,被麻辣浸过既口水鸡好入味,鸡肉仲好滑添✨✨✨💫干锅辣子肥肠💫用干锅做出来既辣子肥肠真系好食,好有辣味,辣得好过瘾,仲好够香又够热,肥肠系食极都唔会厌✨✨💫重庆纸包鱼💫呢款既纸包鱼真好有趣,下层真系有张纸,鱼味好香浓,再有佢地四川既调味同配菜,又真系几好食✨
呢度有好多各种菜式🌤️价钱都好合理,平民价钱⛅️ 💫青笋炒腊肉💫
呢个四川菜真系好惹味,少得好有味道好香,特别系腊肉好惹味,佢既份量都适中,我同细佬食到津津有味✨✨✨✨ 💫麻辣口水鸡💫
话明食四川菜,又点可以无辣呢,不过呢个口水鸡既辣度刚刚好,如果钟意再辣点,可以同师父讲声,食到又香辣又有麻辣,两种口味同时发择,被麻辣浸过既口水鸡好入味,鸡肉仲好滑添✨✨✨ 💫干锅辣子肥肠💫
用干锅做出来既辣子肥肠真系好食,好有辣味,辣得好过瘾,仲好够香又够热,肥肠系食极都唔会厌✨✨ 💫重庆纸包鱼💫