2022-05-28 73 浏览
两位服务员姨姨态度极好,天气太热叫冻柠水,其中一位姨姨话见到我条颈有做刮痧,叫我唔好饮冻野。我问咁豆浆有冇唔冻。佢话冇,不如饮热柠水。我话好。但佢见我𠮶样唔系好想饮热野,(天气咁热,食麻辣米线,唔会想饮热嘢)😖😖佢主动话帮我坐暖豆浆,我话好。之后听到水吧有个疑似老板嘅男人好大声同个姨姨讲,浸热水?唔做呀,做得一次,就有下次。听唔到𠮶姨姨同佢讲咗啲咩,𠮶男人就话,同𠮶客讲只有今次,冇下次。姨姨体谅客人反而比人话,好在唔系我自己话要,如果唔系我会仲内疚。真心汤底好好味 但无论米线定𩠌嘅份量都劲少,米线26蚊,加厚腩肉12蚊,但腩肉得1.5旧,其中0.5旧仲要全部肥膏🙄以为系底,拎筷子🥢揾极都系得1.5旧水吧𠮶男人将口罩拉到落条颈,冇戴好口罩帮啲客冲嘢饮😡😡冇下次😇都系教育路川味阁性格比高,大碗,好食,态度好

都系教育路川味阁性格比高,大碗,好食,态度好
厚腩肉麻辣米线
厚腩肉麻辣米线