2008-04-19 18 浏览
真系从未见过咁无赖既店!!!!事源寻晚朋友收工后来西环揾我,朋友突然间想食日本o野,于是我便提议到此店,突然想起此店有时唔开门的,便到OPENRICE揾佢电话号码打佢问问先,废时白行一徜...打到佢有一位女子接电,我亦好肯定她说过"吉利"的,我问她如果而家到有无位,她问我几位,我便说两位,随即她问我几耐到,我回答说5分钟,给了她姓氏及电话号码后,她还说留枱十分钟.....6-7分钟后去到,一个长发女子问我们贵姓及电话号码后,但竟然说无记录!!吓!!我刚刚打过电话来wor ....她坚持说无记录....好无奈咁行出店外,朋友说可能佢\抄错号码(因是我朋友去openrice抄的), 由于先前我是用手提电话打来,所以睇番手提电话record....再望望佢门口张纸,唔系噃,电话无错到wor ,明明系呢个电话仲有通话记录!!!已经唔系食唔食既问题,心心不忿再入去问问这位女子,她说好早已经full 晒,于是我便给她看看我手提电话record...她望都无望过就说真系无我地资料仲话刚刚无收到电话!!!我便即时再redial番头先个记录,但佢电话真系响架wor,最后都系好坚持话无位!! 哗!!真系好
真系从未见过咁无赖既店!!!!
事源寻晚朋友收工后来西环揾我,朋友突然间想食日本o野,于是我便提议到此店,突然想起此店有时唔开门的,便到OPENRICE揾佢电话号码打佢问问先,废时白行一徜...打到佢有一位女子接电,我亦好肯定她说过"吉利"的,我问她如果而家到有无位,她问我几位,我便说两位,随即她问我几耐到,我回答说5分钟,给了她姓氏及电话号码后,她还说留枱十分钟.....6-7分钟后去到,一个长发女子问我们贵姓及电话号码后,但竟然说无记录!!吓!!我刚刚打过电话来wor ....她坚持说无记录....好无奈咁行出店外,朋友说可能佢\抄错号码(因是我朋友去openrice抄的), 由于先前我是用手提电话打来,所以睇番手提电话record....再望望佢门口张纸,唔系噃,电话无错到wor ,明明系呢个电话仲有通话记录!!!已经唔系食唔食既问题,心心不忿再入去问问这位女子,她说好早已经full 晒,于是我便给她看看我手提电话record...她望都无望过就说真系无我地资料仲话刚刚无收到电话!!!我便即时再redial番头先个记录,但佢电话真系响架wor,最后都系好坚持话无位!! 哗!!真系好鬼嬲!其实我认得听电话把声系佢o黎, 但系佢死都唔认无辨法,我觉得佢地d品格好有问题,我怀疑佢可能之前有人留咗位无准时到,但我地o黎之前个客到咗就比咗人!!虽然我唔肯定系唔系咁既原因,但系就好肯定头先打电话来听电话既系此女子!!!如果有朋友寻晚有去过此店请帮帮手做个证明,此店不是太大的,应该有可能听到佢接我个电话,我是大约9点几打去的!!!!

P.S. 如果真的如佢所讲无收到我电话, 咁真系要有好多个巧合先有咁既情形发生:
‘一定系有一间又系名叫“吉利”同埋有一个同佢把声差唔多一样加上相同既电话号码再加上通常同人讲留位10分钟’, 相信要有齐以上巧合先会咁,如果唔系就一定系佢店舖有鬼!!!!!