(非会员)
前几天和朋友相约到该间餐厅聚旧,本以为开开心心食一餐饭, 点知俾我遇到呢d 咁既奇人奇事, 依家谂返条气都仲谷住谷住!!我地一入到去, 就见到o个两个mk女侍应行路un 下un 下, 我地都赞叹点解佢地可以咁"型"!开头都双安无事, 到食完野, 我地在倾计的时候; 我地很有礼貌的请其中一位女侍应甲帮手添水。我好肯定女侍应甲系听到的, 但佢扮听唔到走左去..女侍应乙行过我地旁边, 我地又好有礼貌地请佢添水! 但佢又扮听唔到走左去!!!ok! 我当你听唔到!我当你忙! 我地好有耐性咁等左十五分钟左右!我地请女侍应甲帮我地执野, 我地又好有礼貌咁请佢帮我地添水。佢啤一啤我地, 之后大大声咁喝我地:"等阵啦!" 之后好用力咁执晒我地d野, 急急脚咁又唔知走左去边!!我同我d 朋友都呆左!!虽然我地唔系俾十万九千七食一餐, 但在大排档你都唔系expect到会受到呢种待遇吧!!我地越谂越激气! 叫左经理出来了解情况。经理都连声道歉, 我地要个大声喝我地个女侍应出黎道歉, 而经理之后就话:"个女仔宁愿唔做都唔会出黎道歉㖞!"我地都算数,起码我们不是什么泼妇麻烦人, 拿拿林俾左钱就走人了!只系前几日行
我同我d 朋友都呆左!!
我地越谂越激气! 叫左经理出来了解情况。
只系前几日行过, 咪又系见到MK女侍应O系度做紧!
如果想领教下"今时今日服务态度"既人, 不妨可以去呢间野试试!!