2024-01-04 542 浏览
啱啱去咗间【面档】试吓佢哋嘅车仔面,个怀旧感觉真系浓到出汁,令人忍唔住想拍吓照先。来到车仔面,每样配料摆得好整齐,第一眼见到就觉得食指大动💫。炸猪扒浸喺汤里面虽然唔够脆,但系肉嘅味道都几好,猪肠滑溜溜,一啖咬落去,好过瘾。牛肚嘅质感软腍得正,猪皮带啲嚼劲,真系滋味非凡😋。汤底我就无加咩酱汁,饮埋汤都不会好渴,应该系少咗返啲味精。墙上𠮶啲旧时嘅Poster同埋门口𠮶张黑胶唱碟机,都令到呢场食旅仿佛穿越返过去,唔错唔错👍。虽然冇奶茶,不过叫咗杯冻咖啡,都算解渴。员工态度友善得滞,整体走咗满足回头。下次想试吓佢哋加酱嘅汤底,听落都几吸引。嗱,记住喇,啲炸猪扒真系要快手食,唔好等佢浸太耐㖞!