2022-09-30
:/📍枫子咖啡 Fonji Cafe 太子#kcneatingin太子#kcneatingin深水埗 深水埗同太子交界的小店👾每次经过都好多人排队(;´༎ຶД༎ຶ`)难得今次冇乜人!好钟意呢种日本复古风嘅Cafe😶❤️•🕯黑醋牛油果蟹肉吐司 (hkd 88)牛油果好多♪(´ε` )一嚟到吓亲上面啲花搞到个摆碟好靓😂😋I love this combination ~ 个黑醋中和左太多牛油果腻感。虽然啲花可食用 但我都系冇食◉‿◉🕯红西柚蜜桃乌龙茶🍹(hkd 55)个人觉得个味道系几夹红西柚同埋蜜桃!但唔知佢西柚定系蜜桃酱有少少太甜 哈哈 下次叫少甜会好啲∠( ᐛ 」∠)_🕯抹茶地瓜栗子戚风蛋糕🍰 (hkd 68)呢个应该系今期限定嘅蛋糕款(o^^o)抹茶味嘅栗子蓉加下面番薯味蛋糕!成件事好春天😽几钟意佢嘅蛋糕唔系好甜 圣歌食都唔会太Heavy( ;´Д`)同埋佢个蛋糕睇到好软熟softly.3.🔓 枫子珈琲 (太子)Address: 太子枫树街5号南枫楼地舖
📍枫子咖啡 Fonji Cafe 太子
#kcneatingin太子
#kcneatingin深水埗
🕯黑醋牛油果蟹肉吐司 (hkd 88)
🕯红西柚蜜桃乌龙茶🍹(hkd 55)
🕯抹茶地瓜栗子戚风蛋糕🍰 (hkd 68)
🔓 枫子珈琲 (太子)
Address: 太子枫树街5号南枫楼地舖