2023-06-15
📍 Cafe REVOL(佐敦)Jordon个日做少少野就去咗附近一间cafe 叫左两个比较healthy 嘅野食。Yama 清新田园Yama Garden Deluxe-$138佢里面有嘅嘢都几丰富,牛油果蟹肉酱蟹肉份量都几多,牛油果仲有少少口感,我比较钟意呢个嘅texture,烤veggies 有三色椒,青瓜,西兰花同椰菜花,每款都烤得好香,西兰花同椰菜花都好爽口,我私心钟意三色椒,因为烤过嘅劲清甜🥹,鸡胸都有5大块,调味用芥末酱,鸡胸唔柴都算几滑,而杂莓多士都外脆内软,果味好香,配上果酱同cream cheese食系不败之作,佢仲有quinoa系酸酸甜甜咁好开胃,炒蛋劲黄!蛋香都好够推介指数:8.5/10精选早餐REVOL Special breakfast -$108(smoked salmon)整体同上面差唔多,我讲啲上面无嘅!佢个smoked salmon 有两大块整成一个玫瑰,烟熏味都好够,水果乳酪上面有啲berries然后有啲granola 去增加口感,yogurt用左plain yogurt 整体配搭几好👍🏻推介指数:8/10回购指数: 4/5服务态度: 4/5环境指
Jordon
Yama 清新田园
Yama Garden Deluxe-$138
推介指数:8.5/10
精选早餐
整体同上面差唔多,我讲啲上面无嘅!
推介指数:8/10
回购指数: 4/5
服务态度: 4/5
环境指数:4/5
📍地址: Cafe REVOL (佐敦)
佐敦德成街4-16号富裕台地下5号舖