2023-03-26 1565 浏览
Whisky有著丰富的口感和香气,让人著迷。平时多数饮红白酒少饮威士忌,今次嚟到The Cell感觉唔错!环境方面呢带有一种怀旧嘅外国,感觉有啲似置身浪漫嘅圣诞节气氛一样。啡色嘅酒吧柜台放满左令人垂涎三尺嘅威士忌酒。品酒嘅同时都可以细心观赏酒樽嘅设计,店员态度良好假日喺呢度过呢?就好似去咗一个外国嘅小村庄里面一样。点咗两set whisky 加1份炸鱼薯条,八卦嘅我梗系会上网睇一睇每set里面,到底系有咩喇,每set又5杯酒每杯15ml真系物超所值,三百几四百蚊就可以饮到千几至几千嘅whisky ,对于想试吓有咩啱自己口味嘅人来讲10分适合。有朋友话过呢饮whisky 就唔好食嘢嘅!不过我都系忍唔住,试咗佢嘅炸鱼薯条,炸鱼好松化但鱼肉就有有少少熟,但整体味道唔错,我会比6-7分喇,薯条方面呢佢有齐醋啦,茄汁同埋蛋黄酱,佢仲会加咗啲香草一齐去炸,个味道都唔错!(食之前唔记得影添😂)

(食之前唔记得影添😂)
炸鱼著条
炸鱼著条