2018-06-25
今日系父亲节,爸爸是足球迷,晚上又系德国大战墨西哥,所以谂住同屋企人食餐好兼睇世界杯我地book左10点,早左少少到,因为依家系世界杯季节,所以收费系每埸波人头计$200起,每完一埸埋一次单。餐厅有几个大电视或萤幕,好清,方便唔同座位嘅食客都可以睇得到。开左波之后气氛好好,但系又唔会好似烂仔埸咁精选冻海鲜盘:抵食!有龙虾、生蚝、青口、长脚蟹、鲍鱼、螺同虾,全部都好鲜味特别系个鲍鱼,用味噌酱腌过,好正好夹美国肉眼扒配巴黎牛油10安士:肥瘦适中,肉质鲜美,5成熟手中间红但唔会有过量血水流出。野菌西兰花黑豚肉忌廉意大利饭伴鲍鱼:黑豚肉同鲍鱼都超正!黑豚肉够爽口,不过鲍鱼冻食较好食呢个饭啲忌廉汁都几杰几浓味,所以可能食落会比较漏。整体而言,呢度既食物、环境、服务质素都 very good!仲要有波睇!一定会 encore