2024-07-02
简直满足到好似食咗个放题!咁本身呢间舖头喺唔同地方都有分店~~我睇评论都唔错,所以同朋友喺平日嘅夜晚去试吓佢~~我哋都叫咗大家都好推荐嘅~1️⃣大判烧!黑毛和牛西冷食完就知点解大家都推荐啦,和牛入口即溶配埋蛋,简直系完美啊!不过提提大家就唔好烧太耐!2️⃣黑毛和牛刺身盛海胆好开心好奢侈呀,系和牛刺身包住海胆,简直系味蕾嘅享受!和牛刺身好厚配埋好浓厚嘅海胆味~~入口成个感觉好满足!3️⃣鹿儿岛和牛他他咁食完一个刺身点会满足呀~!和牛他他都好特别!配上佢哋特制嘅酱汁,有紫菜同他他仲有洋葱捞埋一齐好配合!4️⃣黑毛和牛腹柳小排唔赞唔得嘅系佢哋嘅牛真系好高质啊!我哋食完大判烧,叫埋呢个牛腹柳小排都系好好食~入口即溶!5️⃣黑毛和牛特上嫩肩里肉雪花就更加靓~好满足!最尾我哋都叫咗冷面去中和下牛嘅油腻感!呢个冷面酸酸甜甜~份量好足够,简直系可以好match我哋今次嘅烧肉!
我哋都叫咗大家都好推荐嘅~
1️⃣大判烧!黑毛和牛西冷
2️⃣黑毛和牛刺身盛海胆
3️⃣鹿儿岛和牛他他
咁食完一个刺身点会满足呀~!
4️⃣黑毛和牛腹柳小排
唔赞唔得嘅系佢哋嘅牛真系好高质啊!
我哋食完大判烧,叫埋呢个牛腹柳小排都系好好食~入口即溶!
5️⃣黑毛和牛特上嫩肩里肉
雪花就更加靓~好满足!