6天前 39 浏览
同好友扫街,发现呢间不少学生同街坊都排队,难以说不,身体一早已非常诚实去排队🤣。八种调味粉任君选择(梅子、海苔、香辣、原味、麻辣、芥末、咖喱、芝士)每款食物可混合两种合味,啱晒样样都想试嘅我。✨脆皮无骨鸡腿排✨ $40即叫即炸,超级大块,仲要拎出嚟嘅时候成个❤️形咁,睇到劲开心😍。外面炸得非常香脆,选了芝士海苔味,咸香味十足。一啖下去,入面嫩滑多汁,好食到我哋停不了口🤩✨脆皮杏鲍菇✨ $25份量不少,选了辣味海苔调味。炸得非常好,完全不柴,且带点湿润,口感非常好。虽然选小辣,但系辣味足够,非常惹味。✨ 脆皮花枝丸✨$18超级有惊喜😋😋选了椒盐梅子,大大粒三大粒,大粒弹牙。梅子未带小小酸甜味,非常开胃。所有食物都系即叫即炸,而且整体质素很高,难怪受到街坊欢迎。想睇更多介绍,马上Follow我啦😁。 #big_big_foodie #big_big_foodie食匀荃湾 #big_big_foodie食匀香港

✨脆皮无骨鸡腿排✨ $40

✨脆皮杏鲍菇✨ $25