2009-12-22 6 浏览
终于一尝新推出o既pizza!!!基本上每次pizza hut有新pizza出都有credit card promotion set而我每次亦因为咁样而会去试新批今次o既comment系有得玩有得食, cool!!! 帆立贝星之批大批....$217 DBS包 =) 好味啊~ 又有得玩又有得食, 你可以搣佢D肠仔批边先, 然后再慢慢食中间位置, 好得啊~~~ 龙虾汤X2 一样好味, 唔会觉得腥, 一流 +$28 ORDER焗田螺, 其实都好味O既, 不过份量太小, D田螺size细得可怜~~~ 卡邦尼意粉, 味道好, 不过配料比较小, 得d火腿同鸡肉 汽水unlimited refill, 要赞,另外 加$8 order o既甜蜜果茶都好饮 唯一要弹o既地方系set入面送o既2个木糠布甸, 难食得可怜, 而且仲好多粉, 点搅嫁............上次d desserts 都好好, 今次太失望!!! overall系好味, 而且抵食, service都几好, 系要挥手几次先睇到, 因为的确好旺场!!! 下次再有新批推出都要一试
终于一尝新推出o既pizza!!!
而我每次亦因为咁样而会去试新批
今次o既comment系有得玩有得食, cool!!!

龙虾汤X2 一样好味, 唔会觉得腥, 一流

卡邦尼意粉, 味道好, 不过配料比较小, 得d火腿同鸡肉

• 帆立贝星之批