2022-07-10
揾到间几正几好食既火锅介绍比大家,就是火锅撚!某几般时间埋单还有折头,更加抵食。餐厅环境设计带故宫感觉, 还有兵马俑既摆设,几有 feel.不得不提就系妈妈滋润老火汤锅汤底, 真系十足十屋企煲既汤一样!非常有家既感觉,好甜好浓郁!份外有种滋润甜在心既感觉。 粟米既清甜,猪展瘦肉,鸡既肉香, 还有猴头菇,红萝卜,蜜枣等等!非常足料。另外细心一提,所有火锅配料都可以选择半份或一份!变相可以叫多d. 唔种类既食材。非常加分!珊瑚蚌拼桂花蚌, 有温馨提示只要轻灼十秒就食得, 非常鲜味而且爽脆口感,好吸引!极品安格斯肥牛,色泽红润,纹理丰富,口入真系有种就快溶开既感觉!好绵身又够滑,而且牛香非常突出,好耐无食过咁正既牛肉, 钟意食牛肉既必叫。流心咸蛋黄猪肉丸,质感好有弹性,轻轻咬开就有爆酱感觉,内层既咸蛋黄味渗出,好过引!唔会太咸,几好食。小食叫左椒盐九肚鱼, 炸得非常香脆, 外脆内软, 入口松化,又唔会太过油腻。埋单时候还有腐竹鸡蛋糖水, 用上古时嘅器皿盛住!几特色又抢眼, 最重要系非常好食,中和哂打完边炉饱饱济济既感觉。 味道清香,带腐竹薏米既味道沙冰,一试难忘。
某几般时间埋单还有折头,更加抵食。
珊瑚蚌拼桂花蚌, 有温馨提示只要轻灼十秒就食得,
非常鲜味而且爽脆口感,好吸引!
好绵身又够滑,而且牛香非常突出,
好耐无食过咁正既牛肉, 钟意食牛肉既必叫。
流心咸蛋黄猪肉丸,质感好有弹性,轻轻咬开就有爆酱感觉,
内层既咸蛋黄味渗出,好过引!唔会太咸,几好食。
埋单时候还有腐竹鸡蛋糖水,